Ta strona używa ciasteczek oraz zewnętrznych skryptów dla lepszego dostosowania treści do użytkownika. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Polityka prywatności i plików cookies
Akceptuj
Kosą po patelniKosą po patelni
  • Przepisy
    • Przepisy z filmem
    • Przepisy na Thermomix
    • Ciasta i desery
    • Dania obiadowe
    • Śniadania i przystawki
    • Chleb i bułki
    • Sałatki i surówki
    • Drinki i napoje
    • Przetwory
    • Wegetariańskie
    • Święta i okazje
      • Boże narodzenie
      • Wielkanoc
      • Karnawał
      • Tłusty czwartek
    • Wasze przepisy
  • W kuchni
    • Porady kulinarne
    • Produkty w kuchni
    • Sprzęty w kuchni
    • Gotuj z Thermomix
    • Gastronomia
    • Gadki w kuchni
    • Kuchnia od podstaw
    • Kulinarne FAQ
    • Historie kulinarne
  • Zdrowie i diety
  • Dom i ogród
  • Lifestyle
    • Pasje i czas wolny
    • Tematy społeczne
    • Ludzie z pasją
    • Kultura i wydarzenia
    • Luźne przemyślenia
    • Ciekawe miejsca
  • Porady i ciekawostki
  • Infogadki
  • Muzyka
Aa
Kosą po patelniKosą po patelni
Aa
  • Przepisy
    • Przepisy z filmem
    • Przepisy na Thermomix
    • Ciasta i desery
    • Dania obiadowe
    • Śniadania i przystawki
    • Chleb i bułki
    • Sałatki i surówki
    • Drinki i napoje
    • Przetwory
    • Wegetariańskie
    • Święta i okazje
    • Wasze przepisy
  • W kuchni
    • Porady kulinarne
    • Produkty w kuchni
    • Sprzęty w kuchni
    • Gotuj z Thermomix
    • Gastronomia
    • Gadki w kuchni
    • Kuchnia od podstaw
    • Kulinarne FAQ
    • Historie kulinarne
  • Zdrowie i diety
  • Dom i ogród
  • Lifestyle
    • Pasje i czas wolny
    • Tematy społeczne
    • Ludzie z pasją
    • Kultura i wydarzenia
    • Luźne przemyślenia
    • Ciekawe miejsca
  • Porady i ciekawostki
  • Infogadki
  • Muzyka
Follow US
  • O mnie
  • Patroni serwisu
  • Współpraca
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
© 2022 - Kosą po patelni - Wszelkie prawa zastrzeżone
Ciekawe miejsca

ProPizza we Wrocławiu udowadnia, że jedzenie na dowóz może być smaczne

Materiał zewnetrzny 7 czerwca 2019
Poleć

Wiele osób myśląc o pizzy na dowóz ma przed oczami średniej jakości fastfooda, z małą ilością składników i kiepskim ciastem. Wcale nie musi tak być! Pasjonaci włoskiej kuchni z wrocławskiej ProPizzy udowadniają to codziennie.

Pizzeria opiera się na świeżych składnikach od lokalnych dostawców

Dobre ciasto to podstawa świetnej pizzy, ale to tylko połowa sukcesu. Świeże i odpowiednie dobrane dodatki zrobią wrażenie na kubkach smakowych nawet wymagających klientów. Ważna jest także ilość dodawanych składników, wiele pizzerii skąpo przyozdabia swoje placki co przekłada się na ich smak. ProPizza nie żałuje swoim klientom mięsa oraz warzyw, dodatki są świeże a sery prawdziwe, i co najważniejsze od lokalnych dostawców.

Szybka dostawa gwarancją dobrej pizzy

Jednym z najważniejszych czynników wpływających na smak i jakość pizzy jest jej temperatura podania. Pizza wyciągnięta prosto z pieca co prawda musi mieć trochę czasu aby “odpocząć”, jednak w przypadku jedzenia na zamówienie czas dowozu ma ogromne znaczenie. Dostawcy robią co w ich mocy, aby danie dotarło do was gorące i chrupiące. Pudełka z plackami są pakowane do specjalnych toreb termicznych, które zapobiegają utracie ciepła podczas transportu.

Tylko Twoje ulubione dodatki

O gustach się nie dyskutuje i coś co dla jednych jest obowiązkowym składnikiem pizzy, może przeszkadzać innym. W dobrej pizzerii oferuje się tak zwaną opcję “pół na pół”, co pozwoli cieszyć się smakiem ulubionych dodatków w trakcie wspólnych wieczorów z drugą połówką oraz na imprezach ze znajomymi. Nie przepadasz za jakimś składnikiem? Bez obaw, możesz wymienić do dwóch składników, aby móc zjeść dokładnie to na co masz ochotę.

Jedzenie w dobrej cenie

Nikt z nas nie lubi płacić dużych kwot za ulubioną pizzę. Dlatego codziennie oferujemy inną promocję, wystarczy że wejdziesz na www.propizza.pl i sprawdzisz jaką ofertę przygotowaliśmy na dany dzień tygodnia. Jeśli mieszkasz w sąsiedztwie to wiedz, że w promieniu 1 kilometra pizzę dowozimy gratis. Dbamy także o wygodną i szybką płatność, dlatego u nas możesz zapłacić również kartą.

Dlaczego akurat pizzeria ProPizza?

Jesteśmy najchętniej wybieraną pizzą na dowóz we Wrocławiu. Stawiamy nie tylko na doskonałe jedzenie, ale również na dobrą komunikację z klientem. Opinie w internecie mówią same za siebie, setki głodomorów nie mogą się mylić!

Tagi dowóz, jedzenie, pizza, smaczne, wrocław
Materiał zewnetrzny 7 czerwca 2019
Poleć ten wpis innym
Facebook Twitter Pinterest Drukuj
Poprzedni wpis Chłodnik z buraczkami
Następny wpis Kobieta Robot – przegląd i serwisowanie
Napisz komentarz
Subscribe
Powiadom o
guest
Oceń przepis




Publikując komentarz zezwalam na użycie danych osobowych podanych w formularzu do publikacji treści komentarza. Adres e-mail nie będzie widoczny dla innych użytkowników strony, przechowywany jest jedynie w celu identyfikacji użytkownika w systemie.

Niestety wykluczyłem ze względu na spam, możliwość wstawiania linków w komentarzach. Chcesz dodać adres Swojej strony, zrób to w polu "Strona WWW", Twój komentarz w tym przypadku zostanie dodany po weryfikacji. Komentarze z linkami w treści zostaną usunięte.
guest
Oceń przepis




Publikując komentarz zezwalam na użycie danych osobowych podanych w formularzu do publikacji treści komentarza. Adres e-mail nie będzie widoczny dla innych użytkowników strony, przechowywany jest jedynie w celu identyfikacji użytkownika w systemie.

Niestety wykluczyłem ze względu na spam, możliwość wstawiania linków w komentarzach. Chcesz dodać adres Swojej strony, zrób to w polu "Strona WWW", Twój komentarz w tym przypadku zostanie dodany po weryfikacji. Komentarze z linkami w treści zostaną usunięte.
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze

Zobacz także:

Co charakteryzuje dobrą pizzę?

Materiał zewnętrzny Materiał zewnętrzny 27 kwietnia 2022
Pizza meksykańska na spodzie z tortilli

Pizza meksykańska na spodzie z tortilli z warzywami i kurczakiem

Kosą po patelni Kosą po patelni 24 marca 2022

Ze śpiewem w Nowy Rok – Jej portret w duecie… i małe co będzie w 2022?

Kosą po patelni Kosą po patelni 4 stycznia 2022

Zostań Patronem!

Zostań Patronem!
Gotuj z Thermomix

Bądźmy w kontakcie

Facebook Polub
Twitter Śledź
Pinterest Pin
Instagram Śledź

Subskrybuj na YouTube

© 2022 - Kosą po patelni - Wszelkie prawa zastrzeżone

  • O mnie
  • Patroni serwisu
  • Współpraca
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
wpDiscuz
Welcome Back!

Sign in to your account

Zapomniałeś hasło?