Kosą po patelniKosą po patelniKosą po patelni
  • Gotowanie
    • Przepisy
      • Przepisy z filmem
      • Ciasta i desery
      • Dania obiadowe
      • Śniadania i przystawki
      • Chleb i bułki
      • Sałatki i surówki
      • Drinki i napoje
      • Przetwory
      • Wegetariańskie
      • Święta i okazje
      • Wasze przepisy
    • Przepisy na Thermomix
    • Diety i zdrowe odżywianie
    • Porady kulinarne
    • Kuchnia od podstaw
    • Produkty w kuchni
    • Sprzęty w kuchni
    • Gastronomia
    • Gadki w kuchni
    • Ciekawe miejsca
  • Thermomix
  • Zdrowie
  • Lifestyle
    • Porady
    • Firma i praca
    • Pasje i czas wolny
    • Tematy społeczne
    • Kultura i wydarzenia
    • Luźne przemyślenia
    • Muzyka
  • Dom i ogród
  • Turystyka
  • Zwierzęta
  • Technologie
  • Usługi
    • Współpraca reklamowa
    • Copywriting
    • Strony Internetowe
    • Administracja WordPress
    • Obsługa Sklepów Internetowych
    • Obsługa kont SM
Kosą po patelniKosą po patelni
Szukaj
  • Gotowanie
    • Przepisy
    • Przepisy na Thermomix
    • Diety i zdrowe odżywianie
    • Porady kulinarne
    • Kuchnia od podstaw
    • Produkty w kuchni
    • Sprzęty w kuchni
    • Gastronomia
    • Gadki w kuchni
    • Ciekawe miejsca
  • Thermomix
  • Zdrowie
  • Lifestyle
    • Porady
    • Firma i praca
    • Pasje i czas wolny
    • Tematy społeczne
    • Kultura i wydarzenia
    • Luźne przemyślenia
    • Muzyka
  • Dom i ogród
  • Turystyka
  • Zwierzęta
  • Technologie
  • Usługi
    • Współpraca reklamowa
    • Copywriting
    • Strony Internetowe
    • Administracja WordPress
    • Obsługa Sklepów Internetowych
    • Obsługa kont SM
Follow US
  • O mnie
  • Współpraca
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
© 2024 - Kosą po patelni - Wszelkie prawa zastrzeżone
Gadki w kuchni

Magiczna kuchnia

Kosą po patelni
18 czerwca 2020
Magiczna kuchnia
Magiczna kuchnia

Nastał czas by też pogadać a nie tylko wcinać w kółko, choćby nie wiem jak pyszne to było. Jest czas biesiadowania i czas gadania, więc zaczniemy nasze gadki w kuchni.

gadki w kuchni e1504204823596

Czemu w kuchni? Po pierwsze, kuchnia była zawsze dla mnie jakimś magicznym miejscem. To w niej zawsze spędzałem czasem nawet długie godziny na rozmowach z Mamą. Teraz sam spędzam w niej sporo czasu gotując. A i najlepsze imprezy zawsze kończyły się w kuchni… nie mieliście tak? Tu jest zawsze przytulnie, blisko do czajnika by sobie zrobić gorącej kawy lub herbaty, no i blisko do lodówki 🙂 Tak przyznaje się, lubię jeść ale smacznie. I tak mam nadwagę i nic z tym nie robię, bo praca siedząca a do tego prowadzę blog kulinarny, co jest świetną wymówką by móc gotować dobre rzeczy. Pewnie i tak zaraz i mnie zacznie to przeszkadzać, już zacząłem chodzić na basen, zaraz pewnie dojdzie jakaś siłownia lub ćwiczenia w domu i potem dieta. Zawsze tyłem i chudłem na zmianę. Tyłem z lenistwa, chudłem bo chciałem. W moim przypadku nie było to trudne nigdy w obie strony, więc jakoś się za bardzo nie przejmuję.

Jeśli podoba Ci się moja praca - doceń to i...
Ad imageAd image

Ale wracając do tematu… powstaje ten dział bo mimo, że sam blog kulinarny dostarcza mi z wami kontaktu to ogranicza jednocześnie i zawęża tematykę. Wstawiam przepis słyszę, że bosko smakuje, super wygląda co mnie strasznie cieszy ale jakoś nikt nie pyta – kurcze nie umarłeś w kuchni w tym upale przy patelni? Brakuje mi drugiego dna i strefy niczyjej. Kilka lat prowadziłem blog ogólnotematyczny na blog.pl i strasznie lubiłem tam pisać. Teraz mi brakuje swobodnej tfurczości omc literackiej i kontaktu z ludźmi, nie tylko pytającymi i skład potrawy.

Będzie mi miło jak tu też czasem zajrzycie i powiecie w mojej kuchni kilka słów. Ciepłych, zimnych każde przyjmę jak biedny w kieszeń. I dziś będę straszny… opowiem wam dowcip. Ależ wodzu co wódz…. gimby nie znajom. Przyzwyczajajcie się tu nie będzie normalnie 🙂

Poleć ten wpis innym
Facebook Pinterest Whatsapp Whatsapp E-mail Copy Link Drukuj
Subscribe
Powiadom o
guest
Oceń przepis




Publikując komentarz zezwalam na użycie danych osobowych podanych w formularzu do publikacji treści komentarza. Adres e-mail nie będzie widoczny dla innych użytkowników strony, przechowywany jest jedynie w celu identyfikacji użytkownika w systemie.

Niestety wykluczyłem ze względu na spam, możliwość wstawiania linków w komentarzach. Chcesz dodać adres Swojej strony, zrób to w polu "Strona WWW", Twój komentarz w tym przypadku zostanie dodany po weryfikacji. Komentarze z linkami w treści zostaną usunięte.
guest
Oceń przepis




Publikując komentarz zezwalam na użycie danych osobowych podanych w formularzu do publikacji treści komentarza. Adres e-mail nie będzie widoczny dla innych użytkowników strony, przechowywany jest jedynie w celu identyfikacji użytkownika w systemie.

Niestety wykluczyłem ze względu na spam, możliwość wstawiania linków w komentarzach. Chcesz dodać adres Swojej strony, zrób to w polu "Strona WWW", Twój komentarz w tym przypadku zostanie dodany po weryfikacji. Komentarze z linkami w treści zostaną usunięte.
6 komentarzy
najnowszy
najstarszy oceniany
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze
Okiem Blondynki by McBlondi
Okiem Blondynki by McBlondi
27 lipca 2017 19:07

Kuchnie chyba już tak mają, że miło się w nich spędza czas, nie tylko przy gotowaniu 😉 U mnie w domu od zawsze kuchnia była miejscem spotkań i tak zostało, więc pogaduchy w kuchni zawsze mile widziane 😀

0
Odpowiedz
Kosą po patelni
Kosą po patelni
Odpowiedz  Okiem Blondynki by McBlondi
27 lipca 2017 20:46

w Twojej kuchni jeszcze nie byłem 🙂 następnym razem się do niej wproszę by pogadać

0
Odpowiedz
Helloffice
Helloffice
25 lipca 2017 00:27

Ależ wodzu, co wódz 😉

0
Odpowiedz
Czarna na zakręcie
Czarna na zakręcie
25 lipca 2017 00:14

Cóż rzec o tak trudnej porze? Czekam na więcej!

0
Odpowiedz
Helloffice
Helloffice
25 lipca 2017 00:10

Ten o gąsce Balbince? 😂
Czekam z niecierpliwością na więcej doniesień z kuchennego frontu 🤣

0
Odpowiedz
Kosą po patelni
Kosą po patelni
Odpowiedz  Helloffice
25 lipca 2017 00:18

to ja przepraszam 🙂

0
Odpowiedz
Thermomix

Ostatnie wpisy

  • Porównanie blendera bezprzewodowego i przewodowego
  • Mąż mnie nie szanuje – jak rozpoznać problem i co z nim zrobić?
  • Jakie są objawy niedoboru kolagenu?
  • Firany do salonu – długie czy krótkie?
  • Po jakim czasie odrastają włosy po chemii?
jakpoprawicjakoscsnu

Jak poprawić jakość snu? Proste triki, które pomogą Ci się wysypiać

nozkuchenny

Jak wybrać idealny nóż kuchenny? Przewodnik dla początkujących

alergia zwierzeta

Alergia na zwierzęta – jak sobie z tym poradzić?

christmas market 3856882 1280

Najlepsze jarmarki bożonarodzeniowe w Polsce – gdzie warto pojechać?

przetwory

Domowe przetwory – 10 przepisów, które musisz wypróbować!

zastawa stolowa

Jak nakrywać do stołu? Zasady, trendy i praktyczne porady

Pokaż więcej
Inne nasze serwisy: Myśli Potarganej - TwojeCentrum.pl
© 2017-2025 - Kosą po patelni - Wszelkie prawa zastrzeżone.
  • O mnie
  • Współpraca
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
Zarządzaj zgodami plików cookie
Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje serwisu. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych, oraz lista Partnerów, znajdują się w polityce prywatności.
Funkcjonalne Zawsze aktywne
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Statystyka
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych. Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketing
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.
Zarządzaj opcjami Zarządzaj serwisami Zarządzaj {vendor_count} dostawcami Przeczytaj więcej o tych celach
Zobacz preferencje
{title} {title} {title}
wpDiscuz
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Zapomniałeś hasło?